CHET TILLARINI AXBOROT TEXNOLOGIYALARI VOSITASIDA SAMARALI O’RGANISH: Ж.Ж. Атамурадов - Atamuradov, Jamshid (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Maqolada chet tillarini axborot texnologiyalari vositasida samarali o’rgatish haqida aytilgan. Kalit so’zlar: chet tili, zamonaviy axborot texnologiyalari, internet, kompyuter, metodika.