ERTAK XALQ OG’ZAKI BADIIY IJODINING ENG QADIMIY NAMUNASI - Рустамова, Ферузабону (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2024)
Ushbu maqolada xalq og‘zaki ijodi namunalari bilan tanishamiz.Ertaklar haqida tushunchaga yanada kengroq tasavvur qilish uchun ulardan namunalarkeltiramiz. Albatta, ertaklarning tarbiya jarayonida o‘rni va ahamiyati juda katta. Bunday folklor janlarni o‘rganish va o‘rgatish yoshlarimiz ma’naviyatida o‘z millatiga nisbatan hurmatni, qalbida faxr tushunchasini beradi.