O’ZBEK VA NEMIS SIYOSIY ATAMALARNING O’ZIGA XOS LINGVISTIK XUSUSIYATLARI - Saidova, Zulfizar (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2024)
Mazkur maqola o’zbek va nemis tillaridagi siyosiy atamalar, ularning kelib chiqishi, atamalarning o’ziga xos lingvistik xususiyatlarini va ikki tildagi sisosiy atamalarning o’xshash va farqli jihatlari haqida