BUXORO AMIRLIGI QOZIXONASI VA UNING FAOLIYATI - Исмат, Наимов (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2024)
Mazkur ilmiy maqolada O’rta Osiyo, jumladan, Buxoroi Sharif hududida qozixona binosi qayerda joylashgani va faoliyati haqida qisqacha ma’lumot berib o’tilgan.