BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI SODDA MASALALAR BILAN TANISHTIRISH METODIKASI - QOSIMOV, Firdavs (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Mazkur maqolada boshlangʻich sinfdagi sodda masalalar va bu turdagi masalalarni yechishni o‘quvchilarga o‘rgatish usullari bayon etilgan