АЛИШЕР НАВОИЙ ИЖОДИ — ЎЗБЕК ВА ФРАНЦУЗ ХАЛҚЛАРИ ЎРТАСИДАГИ МАЪНАВИЙ КЎПРИК - Hojiyeva, Gulchehra (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2024)
Ushbu maqola Mir Alisher Navoiyning boy hayot va ijod yo‘li, mustaqillik yillarida Navoiy merosini o‘rganish bo‘yicha amalga oshirilayotgan say-harakatlar, xususan, fransuz olimlari bilan hamkorlikda yaratilgan tarjima asarlar xususida so‘z boradi.