КУЗГИ БУҒДОЙ ҲОСИЛДОРЛИГИ ВА ҲОСИЛ СИФАТИГА АЗОТЛИ ЎҒИТЛАРНИНГ ТАЪСИРИ - Ravshanov, Jasurbek (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2024)
Азотли ўғитларнинг кузги буғдой ўсув даври давомида ўз вақтида мақбул муддатлар ва усуллар бўйича қўлланилиши кузги буғдойнинг ўсиш, ривожланиши, ҳосилдорлиги ва ҳосил сифатига ижобий таъсир қилади.Азотли ўғитларни кузги буғдой ҳосилдорлиги ва ҳосил сифатига таъсири ѐритилган.