FRANSUZ TILI TERMINOLOGIYASINING ONOMASTIK XUSUSIYATLARI TO’G’RISIDA - Nasimova, Fotima (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2023)
Mazkur maqolada o’zbek va fransuz tilshunos olimlarning terminologiya, termin va ularning etimologik jihatlarini o’rganuvchi bo’lim onomastikaga oid jihatlar o’rganildi. Shu bilan birgalikda fransuz tiliga oid terminlarning onomastik xususiyatlariga ham munosabatlar bildirildi.