AERVA LANATA JUSS. NI BUXORO VILOYATI SHAROITIDA UNIB CHIQISHI VA RIVOJLANISHINI O’RGANISH - Ro'ziyeva, Zulxumor (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2023)
Aerva lana juss urug'larining labaratoriya va dala sharoituda unib chiqishi haqida ma'lumotlar keltirilgan.1000 ta o'simlik urug'ining vazni 1,2-1,5 g.Urug'larning unib chiqishi 15-40 kunni o'z ichiga oldi va shu vaqt mobaynida 75-80% urug'lar unib chiqqanligi aniqlandi.