ТЕХНИКА И МЕТОДИКА БРОСКА МЯЧА В КОРЗИНУ В БАСКЕТБОЛЕ - farmonov, O'tkir (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2022)
maqolada o’rta maktab o’quvchilari uchun basketbol bo’yicha umumta’lim dasturini tahlil qilish, basketbolning jismoniy tarbiya vositasi sifatida tavsiflanishi, zamonaviy basketbolda otishni o’rganish tasnifi va ularning ahamiyati berilgan.