АЛИШЕР НАВОИЙ – ЎЗБЕК ФОЛЬКЛОРИНИНГ ТАДҚИҚОТЧИСИ - Rajabova, Ma`rifat (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2022)
Мақолада Алишер Навоий ижодининг шаклланиши ва ривожланишида фольклорнинг асосий таянч манба вазифасини бажарганлиги ҳамда улуғ шоирнинг фольклоршунослик соҳасига қўшган ҳиссаси ҳақида фикр юритилади.