PHOTOSHOP DASTURIDA YARATILADIGAN ELEKTRON QO’LLANMALARNING AHAMIYATI - Sayidova, Nazokat (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2022)
Bu elektron o’quv qo’llanma Adobe Photoshop dasturini o’rganishni xohlovchi har qanday foydalanuvchi uchun juda qulay. Elektron qo’llanmada Adobe Photoshop tarixi haqida ham ma’lumotlar yoritib berilgan. Har doim bu elektron qo’llanmada yana ko’plab darslar, taqdimotlar va testlarni qo’shib boramiz