GIBRID ALGORITMLAR ASOSIDA TASHXIS QO’YISH MASALASINI YECHISH: Zarif JO’RAYEV, Lola JO’RAYEVA - Maqola, Tezis (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2022)
Ushbu maqolada Gibrid algoritmlar asosida tashxis qo’yish masalasini yechish, Takagi-Sugeno-Kang, Vang-Mendel tarmoqlari chiqish signarini hisoblash, Gibrid No ravshan tarmoqni o‘rganish algoritmi gibrid radial tarmoqni o‘rganish algoritmining bir holi sifatida ko‘rib chiqish bosqichlari va usuli yoritilgan.