АППАРАТ-ДАСТУРИЙ МОДУЛЛАРИНИ ОНТОЛОГИК ЁНДАШУВ ОРҚАЛИ ИНТЕГРАЦИЯЛАШ: АППАРАТ-ДАСТУРИЙ МОДУЛЛАРИНИ ОНТОЛОГИК ЁНДАШУВ ОРҚАЛИ ИНТЕГРАЦИЯЛАШ - Eshankulov, Xamza (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
АППАРАТ-ДАСТУРИЙ МОДУЛЛАРИНИ ОНТОЛОГИК ЁНДАШУВ ОРҚАЛИ ИНТЕГРАЦИЯЛАШ