Катта маълумотлардан фойдаланган ҳолда «Ёғ-мой» корхоналари тизимини лойиҳалаш : Катта маълумотлардан фойдаланган ҳолда «Ёғ-мой» корхоналари тизимини лойиҳалаш - Eshankulov, Xamza (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Катта маълумотлардан фойдаланган ҳолда «Ёғ-мой» корхоналари тизимини лойиҳалаш