ФРЕЙМ БИЛИМЛАР БАЗАСИ ОРҚАЛИ ҚАРОР ҚАБУЛ ҚИЛИШ АЛГОРИТМИ: ФРЕЙМ БИЛИМЛАР БАЗАСИ ОРҚАЛИ ҚАРОР ҚАБУЛ ҚИЛИШ АЛГОРИТМИ - Eshankulov, Xamza (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
ФРЕЙМ БИЛИМЛАР БАЗАСИ ОРҚАЛИ ҚАРОР ҚАБУЛ ҚИЛИШ АЛГОРИТМИ