ПАСТ ПОТЕНЦИАЛЛИ СУВ ЧУЧИТГИЧ КУРИЛМАСИНИНГ СИНОВ НАТИЖАЛАРИ - Ibragimov, Salim (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Ушбу маколада паст потенциалли сув чучитгич курилмасининг синов натижалари тах,лили келтирилган.