“ЁҒ-МОЙ” КОРХОНАЛАРИДА ХОМАШЁНИ ҚАБУЛ ҚИЛИШ ЖАРАЁНИ МАЪЛУМОТЛАРИНИНГ ИНТЕЛЕКТУАЛ ТАҲЛИЛ ҚИЛИШДА ҚАРОРЛАР ДАРАХТИНИ ҚУРИШ - Eshankulov, Xamza (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Аннотация. Ушбу мақолада ёғ-мой корхоналарида хомашёнинг қабул қилиб олиш ва омборга жойлаштиришда қарорлар дарахтини қуриш келти-рилган. Калит сўзлар: маълумотларни интелектуал таҳлил қилиш, қарорлар дарахти, ёғ-мой корхоналари. Аннотация. В данной статье описывается создание дерева решений при приеме сырья на масложировой комбинат и его хранении на складе. Ключевые слова: интеллектуальный анализ данных, деревья решения, масложировую продукцию. Abstract. This article describes the creation of a decision tree in the recep-tion of raw materials in the oil fat factory and their storage in a warehouse. Keywords: data mining, decision trees, oil and fat products.