“ЁҒ-МОЙ МОНИТОРИНГ” ДАСТУРИЙ ВОСИТАСИДА ҚАРОР ҚАБУЛ ҚИЛИШГА КЎМАКЛАШУВЧИ ТИЗИМ МОДУЛИ (ҚҚҚКТМ) ВА УНИ ФРЕЙМ МОДЕЛИНИ ҚУРИШ: “ЁҒ-МОЙ МОНИТОРИНГ” ДАСТУРИЙ ВОСИТАСИДА ҚАРОР ҚАБУЛ ҚИЛИШГА КЎМАКЛАШУВЧИ ТИЗИМ МОДУЛИ (ҚҚҚКТМ) ВА УНИ ФРЕЙМ МОДЕЛИНИ ҚУРИШ - Eshankulov, Xamza (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Ёғ-мой корхоналариниг ишлаб чиқариш жараёнларини мониторинг қилиш дастурий воситасининг яратишга қўйилган талабларидан[1] келиб чиққан ҳолда, тизим миқёсида қарор қабул қилишга кўмаклашувчи дастур модулларини яратиш масаласи келиб чиқди. Мониторинг таҳлиллари асосида қарор қабул қилишга кўмаклашувчи дастур модуллари корхона ходимларига, экспертларнинг хулосалари ва давлат стандартлари асосида қарорлар қабул қилишга кўмаклашади