Видеокузатув қурилмалари орқали автомобилларнинг рўйхатдан ўтган давлат рақами белгиларини аниқлаш - Eshankulov, Xamza (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Видеокузатув қурилмалари орқали автомобилларнинг рўйхатдан ўтган давлат рақами белгиларини аниқлаш