ТАЪЛИМ САЙТЛАРИНИ БОШҚАРИШ : Атамурадов Жамшид Жалилович - Atamuradov, Jamshid (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Мақолада таълим муассасалари сайтларини бошқариш учун керак бўладиган қисқа билим ва кўникмалар келтирилган.