ТАЪЛИМ ТИЗИМИ МОНИТОРИНГИДА АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ : Атамурадов Ж. Ж. БухДУ - Atamuradov, Jamshid (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Ҳозирги пайтда жамиятимизда барча корхона ва ташкилотларнинг фаолияти шунингдек, ҳукуматимиз томонидан чиқарилаѐтган қарор ва буйруқларнинг амалиѐтга жорий этилиши ҳолатига катта аҳамият қаратилмоқда. Шунингдек, таълим соҳасида ҳам муассасалар фаолиятини ўрганиш, таҳлил қилиш, баҳолаш, натижада фаолиятнинг келажакда қай даражада бўлишини башорат қилиш ҳамда бошқарув тизими фаолиятини самарали бошқариш учун керакли қарорлар қабул қилишга катта эътибор берилмоқда.